КАТЕГОРИИ

Изборни нрави: Американците избраха мъртвец

Собственик на публичен дом и бивша телевизионна звезда, починал миналия месец, посмъртно спечели място в законодателна власт в Невада. Той събра 69,02% изборите срещу кандидата на демократите Леся Романов с 30,98% в 36-и район на щата Невада.
Ще бъдат изслушвани останалите републиканци за поста, за да заемат негово място.
Хоф, на 72-годишна възраст, бе намерен мъртъв в "Ранчото на любовта", един от неговите легално действащи бордеи в град Кристъл, Невада, на 16 октомври, след празнуване за рождения му ден с участието на порно звездата Рон Джеръми и други гости.
Вярва се, че е умрял в съня си.
Ако Хоф бъде обявен за победител в този район, мястото му ще бъде обявено за вакантно и трима комисари от трите общини на района ще назначат негов заместник.
Хоф участва в телевизионното риалити на НВО "Cathous", разказвайки за проститутките, работещи в едно от неговите заведения, като републиканец в стил Доналд Тръмп.
В "Изкуството на сводника", неговата автобиография, Хоф нарича себе си "Тръмп от Пахрумп" град до Невада Сити, където притежава два други публични дома. Негови бордеи работят законно в седем района на Невада.

 

Top