КАТЕГОРИИ

...ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:

За втора година туристическо изложение „ За туризма от А до Я“ събира в Созопол туристическия бизнес от цялата страна

Най- голямото туристическо изложение „За Туризма от А до Я” 2019, което се провежда за 7-ма поредна година в Слънчев бряг, за втори път ще бъде реализирано в Созопол тази година. То ще се проведе в сградата на Военно Морски клуб- Созопол на 22 и 23 април. Туристическото изложение се провежда с подкрепа на Община Созопол и кмета Панайот Рейзи. Подобна инициатива е от полза за туристическия бизнес в Созопол и по цялато Южно Черноморие,които ще имат възможност за директни срещи и договаряне с фирми- лидери от цялата страна в различни браншове,които могат да бъдат полезни на туристическия бизнес.
След успешния старт на туристическото изложение в Созопол през 2018 година, организаторите му разширявят географията и локациите, като в изложбените дни е включен и Бургас. Там в Експо център „Флора” Туристическо изложение за туризма от А до Я” ще очаква бургазлии на 19 и 20 април.
Официалното откриване на най- мащабното за Южното Черноморие туристическо изложение е в к.к. Слънчев бряг, където на 16 и 17 април в х-л „Котва” среща ще си дадат туристическия бранш и производители и търговци от цялата страна.
„Има голям интерес към изложението в Созопол, директорът на туристическо изложение „За Туризма от А до Я” Стоян Георгиев. През годините Слънчев бряг се утвърди като желано място за изложителите, но и тази година наблюдаваме голям интерес към продължението на изложението, което ще се проведе в Созопол, заяви още Стоян Георгиев. Първото изложение тук бе много успешно и по примера на Созопол и Бургас се включи като локация на изложението.
Възможността големи фирми от цялата страна да се презентират пред бизнеса и публиката на Созопол, както и да влязат в контакти и договорни отношения с туристическия бизнес и от Приморско и Царево, прави изложението в Созопол особенно предпочитано, добави директорът на туристическото изложение.
С всяка изминала година туристическо изложение „ За туризма от А до Я“ набира огромна популярност и стана едно от най-търсените за срещи между представителите на бизнеса, свързани с туризма.
Туристическо изложение „За Туризма от А до Я” е в помощ и подкрепа на туристическия бранш от Бургас, съседните курорти, както и за цялото Черноморие. В него участват фирми от цялата страна. Изложението – договаряне „За туризма от А до Я“ - Слънчев бряг и Созопол ПРОЛЕТ/2019 е „Бизнес ту Бизнес” и ще съдейства на представителите от туристическия бранш, туристически агенции, хотелиери, ресторантьори и собственици на развлекателни заведения максимално динамично и ползотворно да осигурят и предлагат в своите обекти най-новите и качествени стоки, продукти и услуги, необходими за тяхното функциониране и развитие за предстоящия сезон. Всичко това е гаранция за делови успех на участниците в проявата, качество на установените бизнес контакти с точни партньори, икономия на време и възможност за експедитивно договаряне.
Туристическо изложение „За Туризма от А до Я Пролет/2019” ще се проведе в Созопол то в дните 22-ти/ понеделник/ и 23-ти април /вторник/, във Военноморски клуб – Созопол.
Продължава приемането на заявки за участие. В изложението участват производители, вносители и дистрибутори от следните браншове:
• Недвижими имоти и строителство
• Аудио - визуална техника, мултимедии и телекомуникации
• Автомобили – леки, товарни, ванове и лимузини
• Мебели, оборудване и обзавеждане
• Интериорен и екстериорен дизайн, вертикална планировка, градинско обзавеждане, плувни басейни и др.
• Строителни материали, подови настилки, мокети, тапети, бои, дограми и др.
• Тъкани и платове за обзавеждане
• Обзавеждане на бани, аксесоари и тоалетни принадлежности
• Кухненско и ресторантско обзавеждане и оборудване
• Консумативи за хотели, ресторанти и барове
• Почистващи и хигиенни средства, препарати и техника
• Храни и напитки – включително демонстрации на новости в кулинарното изкуство, гурме кухнята, приготвянето на коктейли и напитки, последни тенденции във винопроизводството и консумацията на напитки
• Системи за сигурност и охрана
• Софтуерно и хардуерно обезпечаване
• Системи за резервации
• Туристически агенции, аниматори, продуцентски компании и организатори на тим билдинг и ивенти
• Вътрешна и външна украса, фойерверки, сувенири и други
• Сауни, солариуми, фитнес и СПА оборудване
• Климатична и отоплителна техника
• Осветителна техника
Туристическо изложение „За туризма от А до Я“ привлича своите участници и с възможността за директен и възможно най-ефективен бизнес контакт на мениджъри на хотели, ресторанти, развлекателни заведения, дистрибутори и търговци на едро с производители и вносители на стоки от цялата страна, както и фирми, предлагащи услуги за туризма, свободното време и почивките.
"Созопол развива успешно модерен туризъм през последните години, затова градът има нужда от едно подобно изложение, където туристическия бизнес сверява часовника си за предстоящия сезон, заяви кметът на Община Созопол Панайот Рейзи по време на официалната откриване на миналогодишното издание на туристическото изложение „За туризма от А до Я”.

 

 

Top