КАТЕГОРИИ

...ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:

Спектакълът "Прегръдката на ангела" с благотворителна мисия

Разтърсващият моноспектакъл на актрисата Тезджан Ферад-Джани "Прегръдката на ангела" под режисурата на Магдалена Ралчева, известна с филма си "ХІІ А", ще бъде представен премиерно в Бургас на 23 януари от 19 часа в Кукления театър.
Болезнената злободневна тема, която поставя, го прави толкова въздействащ и провокиращ емоции у всеки, докоснал се до историята на Ана. Само част от анонса може да разтрепери всяка трета българка, която разпознава себе си в лицето на главната героиня - жена жертва на насилие.
Ще успее ли Ана да намери изгубения път към себе си? Това ще разберете в сряда, 23 януари от 19 часа. Дарението е 15 лв.Средствата ще бъдат дарени за жени и деца, жертви на насилие.
С неговата премиера на 25 ноември стартират Дните в борбата срещу насилието над жените, което е в програмата на "ЗОНТА".
Част от приходите на 23 януари ще отидат за общия проект на Община Бургас, ОД на МВР- Бургас и Асоциация "Деметра"- Център за превенция на насилието и престъпността, даващ подслон и закрила на жени и деца.

 

 

Top Finish