КАТЕГОРИИ

...ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:

ЗАМЪКЪТ В РАВАДИНОВО БЕ ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ "АЗ СЪМ БЪЛГАРКА"

Замъкът „Влюбен във вятъра“ стана арена на едни от най- впечатляващите снимки по време на морското турне на Националната кампания „Аз съм българка“. Патриотичният проект на младия фотограф Радослав Първанов гостува по покана на собственика и основател на замъка Георги Тумпалов и бе част от летните атракции, на които се радваха хилЯди български и чуждестранни туристи.
Официалното представяне на проекта „Аз съм българка“ в замъка „Влюбен във вятъра“ бе открито от автора Радослав Първанов и собственика му Георги Тумпалов, който поздрави младия фотограф за родолюбивото му начинание и му предостави възможност да направи серия фотографии с красивите манекенки на най- атрактивните места на територията на атракциона. Част от тези фотографии ще бъдат включени във втората част на Националния проект „Аз съм българка“, която предстои да бъде представена в Брюксел.
Изложбата на Радослав Първанов имаше уникалния шанс да получи покана от Георги Тумпалов и бе представена в продължение на два месеца в Арт галерията на замъка, където се радваше на интереса на многобройните посетители на атракциона. След приключване на гостуването на изложбата тя бе представена във Велико Търново.

Top