КАТЕГОРИИ

...ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:

Простреляха руснак след спор за жена

20-годишен руснак е бил прострелян в главата след конфликт с негов връстник - молдовски гражданин, в района на Руската гимназия в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР. И двамата младежи са постоянно пребиваващи в България.
Сигналът е подаден около 23.40 ч. от лекари в Университетската болница в града. Те съобщили в полицията, че в лечебното заведение е постъпил руски гражданин с наранявания в областта на главата.
Устаневено е, че около 21 часа на ул. "Копривщица" 20-годишният руснак се е скарал със свой връстник - молдовец, който е извадил газов пистолет и го е прострелял в лицето. След това му нанесъл удар с юмрук в лявата част на главата. От удара руснакът паднал на земята, при което главата му се ударила тротоара.
Той е настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ при УМБАЛ – Бургас, с комоцио и съмнение за фрактура на черепа, без опасност за живота.
Извършителят е в процес на издирване. От проведените до момента полицейски действия е констатирано, че причина за конфликта са неизяснени междуличностни взаимоотношения по повод обща позната, като двамата са се уговорили в социалната мрежа къде да се срещнат.
По случая е образувано досъдебно производство.

 

Top