Научете повече за криптовалутите и открийте техните възможности на втори семинар в Бургас. Мястото е Колежът по туризъм, датата – 30 септември, времето - от 10.00 до 14 ч.

Събитието се организира от СофтУни, с подкрепата на Община Бургас и университет "Проф. Д-р Асен Златаров".

В Бургас стартира изграждането на модерен бизнес център. Той ще се намира в комплекс "Славейков" в непосредствена близост до новостроящия се плувен басейн. Проектът носи името Central park и ще предлага много добри условия за развитие на IT и аутсорсинг индустрията в града.

СофтУни стартира платени курсове за най-малките от ноември в Бизнес инкубатор - Бургас. Обучението SoftUni Kids има за цел да даде основни понятия по основи на програмирането, да развива логическото мислене и въображението на децата. 

Организаторите обещават демонстрации, турнири и среща с екипа на онлайн сензацията - “Типично”

Бургас ще бъде домакин на гейминг фестивал. Събитието “Е-Арена” ще се проведе в Експоцентър “Флора” на 21 и 22 октомври.

Програмата на Община Бургас за ранно компютърно обучение продължава активно да се развива през новата учебна година. Миналата година  в пилотния проект взеха участие 6 детски градини с 9 експериментални групи.

Идеята за въвеждането на програмата е на кмета Димитър Николов.

Страница 1 от 31