50 китаристи готови за вашето видео

За разлика от други музикални събития, където снимането е забранено или контролирано, китарният фест Burgas Jam е свободна територия за ентусиастите зад обектива. Нещо повече - ако направите кадри с добре снимащ телефон или видеокамера по време на събитието,

или на финалното изпълнение, когато над 50 китаристи ще излязат заедно на сцената, вие ще станете съавтори на Големия клип на BURGAS JAM.

Изпратете ни това, което сте заснели. След подбор, най-добрите кадри ще бъдат включени в специално музикално видео - пъстро и емоционално, което да ни връща по всяко време към фестивала. Разбира се, за операторите ще има приятни изненади и награди.

Нямаме съмнение, че прекрасните музиканти и винаги атрактивната бургаска публика ще ви вдъхновят за чудесни кадри. След фестивала изпращайте своите видеа на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

До първото издание на Burgas Jam остават броени дни - 3 септември, 19.00 часа, до Морска гара. Следете за допълнителна информация и любопитни подробности страницата ни във фейсбук:

https://www.facebook.com/burgas.jam/

Цена на билета - само 10 лева. Търсете в мрежата на Eventim.bg и на Лятна каса - Часовника.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Please installFlashFox - Flash Browser in order to view content on your Android based mobile device.