Нинова за Бенчев и Rolls-Royce-а му: Не го познавам, сигурно е законно

Не ми изглежда морално, но явно си ги е изкарал тези пари, коментира соцлидерът

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отрече да познава бургаския бизнесмен Бенчо Бенчев. Тя заяви, че не е морално общинският съветник в приморския град да обикаля с луксозен Rolls-Royce на публични събития.

В кулоарите на парламента Нинова бе попитана дали познава Бенчев по повод снимките, които бяха разпространени в медийното пространство. При честването на Съединението на България Бенчев се появи със скъпия автомобил, чиято цена надхвърля въображението на множество средностатистически граждани.

"Четох за това и проверих. Абсолютно е неприемливо с Rolls-Royce да ходиш на Общински съвет и така нататък, но този човек не е член на БСП. Моля ви това да го изчистим. Т.е. ако трябва, към него да се прилага нещо разговори, мерки, въпроси и т.н. Той не е член на БСП”, обясни Нинова.

"Не ми изглежда добре на тая беднотия. На улицата ти седи възрастна жена, която проси стотинки за хляб, той ще докара до нея Rolls-Royce – не ми изглежда морално, сигурно е законно. Той, за да си го позволи и да ходи с тоя Rolls-Royce, значи си ги е изкарал тия пари. Няма да рискува да се черни и да се перчи. Сигурно е така…", допълни Нинова.

Снимка Флагман

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови