Тодор Батков-младши скандализира природозащитниците

Младият бизнесмен отваря бутик за тоалети от от кожа с естествен косъм от лисица, заек, астраган, норка, визон, мармот, ондатра, рис, нутрия, агнешка напа, агнешка тула, чинчила, вълк, кенгуру. 

Слуховете, че Тодор Батков-младши захваща бизнес в модния бранш се оказаха вярни. Бизнесменът потвърди появилите се напоследък информации, че ще открива луксозен бутик на пъпа на София. Дори стана ясно, че по този повод текат приготовления за петзвездно светско парти, с апломб съобщават пиарите му . По време на помпозното парти ще бъде представена ексклузивна модна колекция от тоалети от обработена кожа, както и от кожа с естествен косъм от лисица, заек, астраган, норка, визон, мармот, ондатра, рис, нутрия, агнешка напа, агнешка тула, чинчила, вълк, кенгуру. В самия магазин ще бъдат изложени над 2000 артикула.

Той ще притежава единственият магазин в София, специализиран във висша мода от естествена кожа, с и без косъм, като клиентите ще имат гарантиран произход и качество на материалите, а за редките кожи ще бъде предоставян и сертификат. 

23 годишният моден гуру се е занимавал с редица дейности, сред които софтуер, професионално почистване, автомивки, санитарно-хигиенни консумативи и други. Преди малко повече от година стартира общ бизнес със сина на Ветко Арабаджиев – Вълчо, но не след дълго разтрогнаха професионалните си взаимоотношения. По-късно Батков- младши откри ново заведение в Студентски град, на което се насити бързо и сега се впуска в нова бизнес авантюра, този път в света на модата.

Природозащитници изразяват възмущение и отвращение към новият му бизнес с дрехи от естествена кожа и напомнят, че за едно палто се убиват 20 лисици или 60-80 норки, невестулки или самури.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови