За странностите на родния хайлайф

Митьо Пищова е обикновен сводник, в бара му имаше стаичка за секс, беше издълбал дупка в стената, за да гледа, сподели Марио Ангелов. Марио Ангелов е на 34 г. роден в София, но живее в Бургас.

Той се занимава с организиране на събития, урежда участия на голяма част от популярните изпълнители в България. Разговаряме си с него за задкулистните неща в шоубизнеса и допирните му точки с популярните лица в страната ни. Оказа се, че е насъбрал доста негативи срещу голяма част от хайлайфа, сред които Лора Караджова, Рут Колева, Митьо Пищова и т.н. Ето какво сподели той ексклузивно пред „burgasdream“

• Лора Караджова дойде пияна и леко …. на участие 

• Митьо Пищова беше обикновен сводник

• В бара му имаше стаички за секс, беше издълбал дупки в стената да гледа 

- Разкажи ни първо малко за себе си – с какво се занимаваш, от кога и т.н.? 

- Вече 12 години се занимавам с организиране на различни събития, работя с изпълнители от попфолка и поп музиката, с диджей, с еротични денс шоа, латино, самба програми и т.н. 

Всичко тръгна като на майтап. Работех в радио „Браво“, което вече не съществува, и там се запознах с Елза Парини. Правехме промоции заедно и един ден ми хрумна да започна да уреждам участия. Първите стъпки направих в Бургас с Мис Ела Парини травестит шоу. Тя си имаше програма с травестити, те пееха и танцуваха. Абе, голям купон си беше. По това време тези програми не бяха нашумели и имаше голям интерес. Постепенно започнах да уреждам участия и на други изпълнители в различни градове. 

- Лесно ли се работи с популярни личности?

- Да ви кажа честно, не е много лесно да се работи с известни личности. Има изключително капризни. Разбира се, че има и такива, с които се разбираме само с поглед и всичко минава гладко. Но има и такива, които са с голямо самочувствие, но без покритие. Често ми казват, че са от някакъв ранг и не могло да им говоря на въпреки. Всички са се взели много на сериозно. 

В България този бизнес малко е изкривен - всеки си мисли, че разбира от това. А не е така - това че си добър певец, не означава, че си добър мениджър. Има много изпълнители които изобщо не са в час с организацията и не малко пъти стават фалове. 

- В предварителния разговор ми спомена и за капризите на Рут Колева... 

- С Рут Колева имахме участие в Бургас. Тя дойде с едно супер самочувствие. Това ми беше първото и последното участие с нея. Дойде без микрофон и започна да се кара как така в заведението нямало служебен, който да ползва. Тя не ходела с микрофон на участията си. Каза ни, че не сме си чели договора. А тя прати 100 листа и то в последния момент. От къде мога да предполагам, че изпълнител с нейните претенции няма да си носи микрофон. За първи път ми се случва. 

- Разкажи ни още интересни случки, свързани с популярни личности…

- Лео ми беше казал, че през деня има участие близко до Плевен, но не ми беше уточнил града. Реших да съчетая нещата и вечерта да му организирам изява в Плевен. В самия ден разбрах, че става дума за Хасково, което не е никак близо до Плевен. Разстоянието трябваше да го вземе за два часа – такъв беше интервалът от едното до другото участие. С неговия развален български едвам се разбрахме. Голямо напрежение падна, но в крайна сметка всичко приключи добре. Той си мислеше, че Плевен и Хасково са на 40 км един от друг. 

С рапъра Ф.О. бяхме в Добрич през зимата и спираме пред хотела.  Идва време да тръгваме за участието и не можем да излезем, имаше много голям сняг, завъртяха се гумите и край - отдолу шейна стана. Викахме хора да помагат, които падаха в снега и локвите. Намръзнахме се яко. 

Друг случай – в Златоград имахме участие с изпълнител пак през зимата, но поради голям сняг, даже бедствено положение беше - ток нямаше, пострадали хора имаше, и се отмени участието за друга дата. Въпросният изпълнител като почна да държи тон на мен и на заведението как ще се отменя изявата и кой ще му покрие загубите. Почна да се пазари за наустойка, въпреки че не зависеше от нас – няма как да се борим с природата. Става въпрос за един от най-популярните изпълнители, но няма да му споменавам името сега. Срам голям брах с него. 

- Преди години си правил шоу с травестити в бара на Митьо Пищова. Какви впечатления имаш от него?

- Навремето, преди 15-16 години бяхме в Търново и ни покани Митьо Пищова в неговия бар да направим програма с моето травестит шоу Тамара Найт. Оказа се, че барът му всъщност е зле маскиран публичен дом. Беше една стара къща, долу наистина имаше бар, но горе стаичките бяха разделени на кабинки със шперплат и секс работнички обслужваха клиенти. Митьо беше издълбал дупки в шперплата, за да шпионира клиентите и труженичките. Видяхме защото ни отдели една две кабинки за гримьорни. Докато изнасяхме нашия спектакъл, който е вариететен и няма нищо сексуално, на сцената в бара Митьо, на който явно шоуто му се стори скучновато, скочи и взе микрофона и започна да крещи: „Хайде, момчета, събличайте се. Хвърляйте дрехи, почвайте със секса, вадете си патките, искам сперма да се лее...“. Изкарахме си набързо шоуто и се прибрахме в хотела, тогава той си беше един обикновен сводник.

- Работил си и с Лора Караджова – какви впечатления имаш от нея? 

- С Лора Караджова имахме участие в Сливен. Аз, диджеят и управителят на заведението чакаме „кралицата“ да пристигне за саундчек. Повече от час и половина я чакаме, не ми вдига телефона. След десетия опит ми се обади и каза, че не може да намери заведението. А хотелът, в който бе настанена, е на 200 м. от дискотеката, където трябва да пее! Дойде все пак, но викаше и крещеше на микрофона… Видимо бе, си беше подпийнала и надрусана. Оттогава вече не работя с нея. Да не говорим, че грачеше. Това не е никакво пеене! 

Лейди Би се претрепа на сцената 

Лейди Би жестоко се преби на свое участие. Стана жертва на собственото си шоу. Всички от нейния кръг знаят, че тя обожава да носи максимално високи обувки, въпреки че и причиняват ужасни болки. Въпросната вечер тя бе обула отново 20-сантиметрови токчета. За нея важи поговорката: „Търпи бабо за хубост“. Малко преди да излезе на сцената се препъна и падна жестоко, подобно на Мадона. За нейно щастие сръчен господин успя да я хване и тя попадна в обятията му. Въпреки всичко усмивката й не падна от лицето и продължи с участието. Изсипа толкова много поздрави и благодарности към господина, който го спаси. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови