Млад жандармерист предложи брак на приятелката си минути след като положи клетва по Етичния кодекс на МВР в полицейската школа в Пазарджик. Бойчо Петров от Бургас изчака търпеливо края на тържествената церемония и помоли приятелката си Николина, специално пристигнала в Пазарджик за клетвата, да ги снима с отряда му.

543,2 литра наливен алкохол в бидони и пластмасови бутилки откриха митнически служители от отдел „Митническо разузнаване и разследване" /МРР/ към Митница Бургас. 

На 18 септември, митническите служители извършват проверка в регистриран специализиран малък обект за дестилация /ракиджийница/ на територията на Бургас.  

Бургазлии с висше образование прибягват до хитрости, за да изкарат безплатен курс за международни шофьори.

Тъй като дипломата от университет е пречка за това, те укриват образованието си. Това съобщи на пресконференция Живко Янакиев, шеф на Бюрото по труда Бургас.

От днес, 18.09.2017 г. стартира процедурата за кандидатстване за работни места в централните ведомства, областните и общинските администрации по Програма „Старт на кариерата” за заетост през 2018 г. По програмата могат да кандидатстват младежи до 29 г.,

Районна прокуратура – Бургас задържа за 48 часа Георги В., криминално проявен, известен с прякора Гаргата, на 33 години, от Бургас. 

Той е обвинен в нанасянето на леки телесни повреди на мъж и жена от Бургас и на средна телесна повреда на полицейски служител.

Страница 1 от 240