Китай е добър пример за внедряване на съвременните технологии в административното обслужване на гражданите. Това коментира народният представител и председател на парламентарната група за приятелство с Китай Димитър Бойчев, който ръководи делегация на ПП ГЕРБ в азиатската държава. 

Общинският съветник от гражданската квота на БСП – Бургас г-н Бенчо Бенчев даде интервюта в редица медии. Той заяви публично: “Хора казват, че аз мога без БСП - Бургас, но дали БСП - Бургас  може без мен”.

Вицепремиерът Валери Симеонов се оплака от диспропорцията при назначенията на партийните му кадри, за сметка на тези от коалиционния партньор ГЕРБ. Вицепремиерът предупреди директора на ДНСК да си стяга багажа.

Народните представители от ГЕРБ Бургас Ивелина Василева и Димитър Бойчев входираха парламентарно питане до министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов. 

Това заяви министърът на регионалното развитие Николай Нанков по повод Фейсбук-уволнението на шефа на ДНСК Милка Гечева от вицепремиера Валери Симеонов. Той обаче призна, че в агенцията има корумпирани служители.

Страница 1 от 150