Депутатите от парламентарната група на ВОЛЯ няма да влизат в пленарна зала, докато депутатът от гражданската квота на БСП проф. Иво Христов, който нарече 80% от българите дебили, не подаде оставка. 

Напускаме парламента до оставката на Димитър Главчев. Дотогава ще участваме само в 3 заседания - дебатите по оставката му, бюджета и вота на недоверие. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание. 

Като истински смелчага се изяви днес вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, който препоръча на Елена Йончева вместо да прави филм с два шамара да върне мигрантите, които прескачат оградата, обратно.

Общинският съветник от ГЕРБ-Бургас Димитринка Буланова ще има приемен ден на 16 ноември 2017 г. (четвъртък) от 16.30 ч. в централата на партията в морския град на ул. „Конт Андрованти 5”.

Димитринка Буланова е член на две постоянни комисии – по международно сътрудничество, оперативни програми и неправителствени организации и по транспорт и морско дело.

Страница 1 от 162