С директора на Общинския музей в Приморско Даниел Пантов разговаря Ирина Генова

***

- Г-н Пантов, извършвате подводна археология в района на Ропотамо, какво конкретно проучвате? Очаквате ли сензационни открития?

Заместник областният управител на Бургас Владимир Крумов се похвали с произведена от нето диня.

Зам.-губернаторът постна своя снимка във фейсбук, позиращ гордо с голяма любеница в ръка. Крумов уточнява, че динята е собствено производство.

По-нетрадиционните проекти могат да бъдат по-добре оценени от обществото

Визитка

Емил Бурулянов е роден през 1984 г. в Бургас. Завършва Английската езикова гимназия „Гео Милев“ през 2003 г.

Приет е оздравителен план на УМБАЛ от Съвета на директорите

Визитка

Бойко Миразчийски е роден през 1966 г., завършил е Медицинския университет в София. От 1993 г. работи по специалността „Хирургия“ в Бургас. 

От 2006 до 2014 г. заема ръководни постове в най-голямото здравно заведение на Югоизточна България – МБАЛ - зам.директор, прокурист, изпълнителен директор. Бе и изпълнителен директор на МБАЛ „Бургасмед“ ЕООД.

От близо година той заемаше поста  координатор по хирургическата дейност. Д-р Бойко Миразчийски е познат на бургазлии и като общински съветник от НФСБ.  

***

В момента на борда на корабите оперирани от дружеството има над 1600 български моряка и около 60 стажанта с европейско заплащане и плаващи на нови и модерни съдове, даващи им отлични и безопасни условия за работа. Извън тази бройка над 200 човека работят в администрацията на компанията. 

Страница 1 от 30