Други 7 души са в неизвестност

Двадесет и един души загинаха и най-малко седем са издирвани от властите, след като превозващ мигранти кораб потъна в Черно море, край бреговете на Турция, съобщи турската брегова охрана, цитирана от Франс прес.

Делегация на ПП ГЕРБ, водена от народния представител и председател на парламентарната група за приятелство с Китай Димитър Бойчев, представи възможностите за бизнес в общините по българското черноморско крайбрежие пред ръководството на китайската провинция Фудзиен.

Яки каки сервират по десет халби бира наведнъж на милионите фенове, които за 184-ти път правят празника на бирата „Октоберфест“  най- мащабното в света бирено събитие. Часове преди откриването на прочутия празник

С наближаването на председателството политици и чиновници в Брюксел бият тревога за "Обединени патриоти" - група от три крайно десни партии в коалиционното правителство в София, пише списание "Политико". 

Скандални препоръки, свързани с лоша хигиена, лошо здравеопазване, престъпност и несигурност 

Скандални препоръки отправя външното министерство на Италия към италианците, които пътуват в България. Да не се пие водата в някои зони на страната, да се консумира само минерална бутилирана вода и бутилирани напитки, пише на сайта на ведомството в секция "Санитарна сигурност" на "Фарнезина" (структура към Министерството на външните работа в Италия).

Страница 1 от 96