"Бургасбус" ЕООД уведомява своите клиенти, че на 22, 23 и 24 септември 2017 г. /петък, събота и неделя/, поради техническа профилактика на въздушно-контактната мрежа и токоизправителните станции, тролейбусни линии Т1 и Т2 няма да бъдат обслужвани.

22 септември винаги ще остане в родния календар като един от най-светлите български празници. Днешната дата увенчава вековните борби на нашия народ за постигането на пълна свобода и независимост. Идеали, заради които хиляди просветители, революционери и духовници жертваха живота си в името на България.

Започна първият етап на строежа на модерен физкултурен салон в двора на Професионална гимназия по електротехника и електроника „Константин Фотинов“ и СОУ „Иван Вазов“ в Бургас. Училището и гимназията делят една и съща сграда.

624 млн лв от оперативна програма „Региони в растеж“ са отделени за подобряване на образователната инфраструктура. Бургаските депутати от ГЕРБ отбелязаха, че за първи път освен за енергийна ефективност и ремонти, ще се дават пари за спортна инфраструктура.

За първи път се осигурява европейски ресурс за общинските професионални училища, посочи кметът на Бургас Димитър Николов във връзка с днешното представяне на оперативната програма "Региони в растеж".

Страница 1 от 426