"Бургасбус" ЕООД уведомява своите клиенти, че от 18 ноември /събота/ се въвеждат промени в разписанието на линия № 15. През дните от понеделник до събота, в определени курсове автобусите ще обслужват спирки Лазурна и Ангел Димитров.

Започна сглобяването на коледната елха днес в Бургас на площад “Тройката” – так където се поставя по традиция от десетилетия. Елементите от металната конструкция на празничното дръвче вече са монтирани.

След обяд започна и окачването на „зеленината“ по горната част. Стотици гирлянди трябва да „опаковат“ металния скелет на 18-метровата елха.

По заповед на кмета Димитър Николов бе извършена проверка на фирмите, които ще осъществяват зимното поддържане на пътищата на територията на община Бургас. 

Нейната цел е да се повиши готовността за действие при усложнена обстановка, да се подсигури почистването на пътните артерии при снеговалеж и да се предотвратят бедствени ситуации, предизвикани от лоши метеорологични условия.

Кметът на Бургас Димитър Николов изпрати благодарствено писмо до колегата си от Варна Иван Портних за финансовата помощ за пострадалите от наводненията. Общинският съвет във Варна подкрепи единодушно предложението на Портних

Страница 1 от 450