Eто лекторите на Архитектурна работилница АРХ+ в Бургас

За втора поредна година, откакто е учредена през 2011-та, Работилницата по Параметричен Дизайн и Сложно Архитектурно Моделиране АРХ+ ще се проведе в Бургас, 21 - 26 септември. За седемте години на своето същестуване, тя е обучила над 150 студенти по Архитектура, Дизайн, Инженерство и Ландшафт, както и млади практиканти от същите специалности, запознала ги е с последните новости в сферата на дигиталните технологии и взаимовръзките проектиране-производство.

Домакин на събитието тази година ще бъде Зала 1 в Експозиционен център "Флора", където участниците ще могат да усъвършенстват своите познания на теория, преди през последните 2 дни на практика да изградят собственоръчно нова паркова мебел в реален мащаб 1:1, която да бъде поставена в близост до "Сградата на 2015-та година".

Работилницата се организира от Община Бургас, Варна Дизайн Форум и експо център "Флора". При нейното миналогодишно издание беше изработена соларната арка @netta, разположена на велоалеята по ул. "Ал. Батенберг".

Желаещите да се запишат в Архитектурната Работилница могат да го направят до 14-ти септември на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на www.apxplus.com.

Гостуващи лектори:

арх. Октавиан Георгиу (Foster + Partners, Лондон)

арх. Христо Топчиев (ВСУ "Черноризец Храбър")

арх. Емил Бурулянов (Декор Дизайн - Архитекти Бурулянови).

Онлайн лектори:

арх. Томаш Старчевски (Zaha Hadid Architects, Лондон)

арх. Ясек Маркушиевич (Технически Унверситет, Варшава)

доц. д-р. арх. Орлин Давчев (УАСГ).

Асистент лектори :

арх. Йоана Топчиева (Топчиев Архитекти)

арх. Иван Палазов (Sofa Lab, Варна).

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови