20 школи по интереси ви очакват в Младежкия културен център

През новия творчески сезон в Младежки културен център - Бургас отново стартират работа над 20 школи за обучение през свободното време в направленията театър, танци, музика, изкуство, спорт, които търсят своите нови възпитаници.

Художествените колективи, школи и другите форми, които работиха през изминалия сезон, ще продължат своята работа. Освен тях, към голямото семейство на МКЦ през септември се присъединиха и нови, в които участват все повече млади хора.

След успешния старт на школата по журналистическо майсторство с ръководител Мария Кехайова - дългогодишен журналист от Бургас, до 30 септември ще се сформира отново група, която да стартира обучение през октомври. Желаещите могат да подадат заявка в свободен текст на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 056/906 524. Занятията ще се провеждат в сградата на Младежкия културен център, ет. 2, зала № 14, всеки сряда от 19:00 до 20:00 часа и събота от 10:00 до 11:00 часа. Желаещите ще придобият представа за ежедневните трудностите, с които се сблъскват разследващите журналисти. Обучението е с такса 15 лв. за месеца.

Бургазлията Красимир Марчев, художникът-фотограф, който впечатли журито на "България търси талант", също стартира школа от 30 септември. Студио "Драма" или просто Школата по актьорско майсторство за деца и младежи набира своите попълнения чрез кастинг, който ще се проведе на 30 септември (събота) в Младежки културен център - Бургас от 16:30 до 18:30 ч. в зала 17.

В седмичния график на центъра влиза още и нашумелият метод за отслабване Табата Фитнес, където с квалифицирания инструктор Димитър Батилов ще получите една наистина функционална тренировка.

От 15 септември Арт и дизайн работилница ще разкрие първите си групи в Младежки културен център - Бургас. Заниманията ще се провеждат всяка събота и неделя от 09:30 до 13:30 часа. Целият творчески процес ще се следи от няколко педагози. Времето за работа е съобразено с нуждите на различните възрасти.

За всички, които искат да осмислят своето свободно време, школите по интереси, които стартират през новия творчески сезон, са:

- Хорова школа "Милка Стоева" - р-л Светла Стоева;

 

- ФТА "Никола Гинов" - р-л Димитър Гинов;

 

- Спортен клуб "Бляк Стайл Дюн" - р-л Петя Стойкова и Христо Андонов;

 

- Клуб по спортни танци "Бургас 75" - р-л Андрей Тодоров, Добрина Паричкова, Траяна Залянова;

 

- Детско ателие "Калейдоскоп" - р-л Мария Шурелова

 

- Зумба "Щери Бургас" - р-л Щерион Камбуров;

 

- Спортен клуб "Кудо Бургас" - р-л Антоан Парчев;

 

- Фолклорен клуб "Гергьовче" - р-л Ивайло Стоянов;

 

- Балетна школа "Звездици" - р-л Надежда Величкова;

 

- Йога студио "Буда" - р-л Радостина Колева;

 

- Йога студио "Шанти Ананди" - р-л Пенка Николова;

 

- Йога студио "Оренда" - р-л Десислава Кесова;

 

- Театрална школа "Слънчова планета" - р-л Ирена Ненчева;

 

- Клуб "Театър" Бургас - р-л Румен Велев;

 

- Театрална школа "Кръгозор" - р-л Елена Ференц;

 

- Студио "Драма" - р-л Красимир Марчев;

 

- Уроци по поп пеене - р-л Галина Ичеренска;

 

- Танцова формация "Петлите" - р-л Георги Димитров;

 

- "Елит Танго" - аржентинско танго - р-л Живка Димитрова;

 

- Детски цигулков ансамбъл "Звездички" - р-л Едуард Василев;

 

- Танцова школа "Бели Денс Бургас" - р-л Таня Шахова;

 

- Детски фолклорен танцов ансамбъл "Радост" - р-л Димитър Гинов;

 

- Kizomba Maniacs - р-л Владимир Първанов;

 

- Fitness Tabata - р-л Димитър Батилов;

 

- Школа по журналистическо майсторство - р-л Мария Кехайова.;

 

- Клуб по танци и съвременна хореография "Екилибърденс" - р-л Ирина Дубровина;

 

- Aрт и дизайн работилница - р-л Величка Станкова.

Информация за основните дейности  на всяка една школа, състав и формация, прием, график на репетициите, цени, можете да получите от ръководителите им. Техните телефони можете да потърсите в сайта на организацията в интернет: www.mladite.eu.

Младежки културен център - Бургас е институция, която винаги е давала посоката за духовно развитие и е запалвала искрата на творчеството у младите. Някои от школите са с над 50-годишна история. Те ще ви помогнат да откриете своя талант.   

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови