Стартира първото обучение по проект „Мрежа Кулинарен Комшулук“, което ще приключи с кулинарен маршрут между областите Бургас и Одрин. Обучението, което стартира в Поморие е тридневно. В рамките на дните от 11 до 13 септември ще бъде представено

Да бъде отменено дарение, което през 1932 г. Градският общински съвет на Анхиало прави в полза на държавата с цел построяване на „Почивна станция на инвалидите” в града. Това решение беше прието на днешното заседание на Общински съвет – Поморие със 17 гласа ЗА от 19 присъстващи.

Задръстванията в Ахелой стават все по-големи, а опашките от пъплещи и спиращи автомобили – километрични, видя екип на burgasdream.com.

Туристическият сезон все още не е достигнал своя пик, а тапата е налице денонощно.

На 20 юни в 06.10 ч. на пътя Бургас – Поморие, в района на къмпинг «Европа», служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка «Тойота Корола», с управлявана от 25-годишна руска туристка Е.М.,

В отговор на поредното писмо до Министерството на отбраната, във връзка със затварянето на Военния санаториум в Поморие, новият министър Красимир Каракачанов официално уведоми кмета Иван Алексиев, и в частност поморийци, че претенциите им са неоснователни, защото:  

Страница 1 от 40