Местна инициативна рибарска група /МИРГ/ – Поморие внесе проектно предложение за финансиране на Стратегия за воденото от общността местно развитие по ОП „Програма за морско дело и рибарство” 2014-2020. 

Днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще направи оглед на строително-монтажните работи на разширенето на пътя Бургас - Слънчев бряг. 

На 24 октомври около 11.00 ч. служители от Районно управление – Поморие извършили претърсване в частна къща, разположена на ул. «Шипка» в Ахелой, обитавана от 32 годишния С.Г., като намерили и иззели два плика и буркан със суха зелена тревна маса на съцветия /глави/ канабис. 

От днес, 23.10.2017 г., се подновява работата на Клиничната лаборатория към МБАЛ Поморие, което даде основание на управителя на болницата д-р Караилиева да издаде заповед за възстановяване приема на пациенти в лечебното заведение.

Лекарите и лаборантите са напуснали заради неизплатени заплати

Болницата в Поморие затвори врати - отменен е целият планов прием, а специалистите масово подават оставки. Причината е напускането на персонала на клиничната лаборатория, което блокира дейността на лечебното заведение,

Страница 1 от 41