Мотоциклетът бил без регистрация

На 14 септември около 00.00 ч. на пътя с. Рудина - с. Сини рид,  община Руен, поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно, мотоциклет «MZ 251», без регистрация, управляван от 29-годишния Х.Х. от с. Подгорец /неправоспособен водач/. 

Частен съдебен изпълнител Наско Георгиев изкара на публична продан фабриката за безалкохолни напитки "Бризи Натурал" в село Просеник, община Реун.

Търгът стартира от начална цена 1 млн. 205 хил. лв. Огледи се правят на място до 21 септември, докогато се приемат и офертите с цените.

На мотора се е возило 3-годишно дете

На 12 август около 20.30 ч. по ул. „Арда” в с. Люляково, община Руен, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътна земна маса, мотоциклет „МZ 150”, без регистрация, управляван от 26-годишния Х.Х. от селото. 

Ловците откриха сезона за отстрел на пернати днес, 12 август, събота. Авджиите по-малко ходиха из горите и стреляха, а повече се черпиха на масите. Това е традиция при откриването на всеки ловен сезон.

Тя бе спазена и от ловната дружинка в с. Добра поляна, община Руен, с председател Мустафа Халис.

Разкрита е крадлата, която сви 830 лева от хотелската стая на 21-годишен датски турист, отседнал в Слънчев бряг.

Това е 40 годишната Р.Р. от с. Руен, работеща като камериерка в хотела. Констатирано е, че Р.Р. извършила и втора кражба на сумата от 750 лв., собственост на друг 21-годишен датски турист, отседнал в същия хотел.

Страница 1 от 20