На 30 октомври в 15.40 ч. в с. Просеник, община Руен, полицаи спрели за проверка нерегистриран мотор, управляван от 44-годишния С.А. от с. Страцин, община Руен, като констатирали, че шофира след употреба на алкохол с концентрация - 1,62 промила. 

На 9 октомври в 06.45 ч. на около 6 км от с. Руен в посока с. Преображенци, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. „Фолксваген Голф“, управляван от 40-годишния Е.Е. от с. Преображенци.

Мотоциклетът бил без регистрация

На 14 септември около 00.00 ч. на пътя с. Рудина - с. Сини рид,  община Руен, поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно, мотоциклет «MZ 251», без регистрация, управляван от 29-годишния Х.Х. от с. Подгорец /неправоспособен водач/. 

Частен съдебен изпълнител Наско Георгиев изкара на публична продан фабриката за безалкохолни напитки "Бризи Натурал" в село Просеник, община Реун.

Търгът стартира от начална цена 1 млн. 205 хил. лв. Огледи се правят на място до 21 септември, докогато се приемат и офертите с цените.

На мотора се е возило 3-годишно дете

На 12 август около 20.30 ч. по ул. „Арда” в с. Люляково, община Руен, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътна земна маса, мотоциклет „МZ 150”, без регистрация, управляван от 26-годишния Х.Х. от селото. 

Страница 1 от 21