Над 200 участници от 20 държави премериха сили в международния фестивал по шахмат в Слънчев бряг, който е и мемориален турнир „Кесаровски-Станчев“. Както всяка година до момента,

*Националите ни от КПР „Черноморец“ – Бургас влизат в надпревара с 18 отбора

Състезателите на бургаския клуб „Черноморец“ представят България в 31-то Евро-Африканско първенство по подводен риболов, чийто официален старт беше днес на остров Мали Лошини, Хърватска.

17 септември ще е най-баскетболният ден в България за 2017 година. На тази дата ще се проведат много събития, свързани с популярната игра, включително мачовете за Суперкупата при жените и мъжете в Националната лига.

По традиция СДС – Бургас поднесе венци и цветя пред паметника на първия ни олимпийски шампион – бореца Никола Станчев. Тази година се навършват 61 години от великата му победа на игрите в Мелбърн, а по традиция родното му село Твърдица празнува в навечерието на рождения му ден – 11-ти септември.

Доброволци по програма Еразъм от чужбина помагаха по трасето на „Лъвско сърце“

Големите победители във второто издание на ултра крос триатлона „Лъвско сърце“ станаха първенците от миналата година – Емил Стойнев с време 06:47:15 часа и Христина Козарева с 09:10:42 часа, като Стойнев дори подобри постижението си от миналата година с 24 минути. 

Страница 1 от 210