Състав на Окръжен съд - Сливен остави в ареста мъжа и жената, държали в плен и измъчвали мъж от Бургас. Окръжните магистрати потвърдиха като правилно и законосъобразно определението на Районен съд Сливен, с което е оставено без уважение искането на Диана Куртева и Станислав Стоянов за изменение на наложената им мярка за неотклонение от „задържане под стража” в по-лека. 

Пътят на ментета към сергиите у нас започва от Турция, Хонконг и Китай, както и от Иран и Индонезия.Стоки ментета буквално заливат магазините и пазарите в страната. Всеки ден митничарите спират вноса

Проститутки на достолепна за този занаят възраст изловиха полицаи на адрес край Археологическия музей. Там органите на реда спипали 55-годишна аксаковка, 48-годишната й колежка и съгражданка, както и

Както вече burgasdream.com съобщи, кметът на Айтос Васил Едрев забрани провеждането на мирен протест, който подготвят от Организация за защита на българските граждани /ОЗБГ/. 

Протестът бе предвиден за 21 септември от 11:00 часа пред сградата на Районна прокуратура град Айтос. 

Кметът на Айтос Васил Едрев забрани провеждането на мирен протест, който подготвят от Организация за защита на българските граждани /ОЗБГ/ОЗБГ. 

Протестът бе организина за 21 септември от 11:00 часа пред сградата на Районна прокуратура град Айтос. 

Страница 1 от 426