Бургаският районен съд остави за постоянно в ареста Милен Стойчев, който ужили десетки в сайт за запознанства, след като се представи като красиво момиче в беда.

Обвинението срещу Милен в момента е работно и е само за доказаните 4 случая на измама. Банковите извлечения сочат обаче, че сметката е била захранена с близо 40 000 лева чрез еднократни дарения от 5 до 250 евро, обясни апелативният прокурор Любомир Петров.

Полицията в Бургас задържа опасен престъпник, извършвал измами по интернет. 38-годишният бургазлия Милен Стойчев се регистрирал в сайт за запознанства и се представял за красиво момиче в беда. Бургаските криминалисти разплетоха след сигнал на ужилен. 

Парламентът гласува глоба от 500 до 1000 лева при нарушаване на правилата за достъп до зоната на стратегически обект или до зона, свързана с изпълнението на стратегически дейности от значение за националната сигурност. За маловажни нарушения органите на МВР ще налагат глоба от 50 лв. 

Две паралелни акции на ГДБОП срещу канали за човешки трафик през България показват подробности по действащите схеми – мигрантският поток през страната не спира, в него са замесени от откровени престъпници до обикновени хора, а самите нелегални операции еволюират в сложността си.

Страница 1 от 454