Специална кампания за проверка на офертите за 8-ми декември стартира Комисията за защита на потребителите (КЗП), съобщи председателят Димитър Маргаритов и подчерта, че инспекциите обхващат и обявите на информационните табла в университетите. 

След като няколко месеца бе на второ място след Русе, Варна си върна първото място в класацията на fuelo.net по цени на горивата по области. Сайтът следи ежедневно цените във всички бензиностанции у нас и в Европа.

На 4 участъка от магистрала Тракия в Бургаска област се извършват ремотнти или строителни дейности, съобщиха от Агенция пътна инфраструктура.

В отсечката Деветак – Карнобат от км 310+000 до км 320+000 има ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Движението се регулира с пътни знаци. Срок до 15.11.2017 г.

Временно движението по път II-64 с. Труд – Пловдив се извършва в една лента, поради ПТП, съобщиха от Агенция пътна инфраструктура. 

Обърнала се е цистерна, има разлив на гориво. Полицейски служители указват обходните маршрути.

В дните около 19-20 ноември може да падне първия сняг. Тогава ще има захлаждане, съобщи климатологът доц. Георги Рачев. Той беше категоричен, че не ни очаква снежно бедствие. Следващите дни ще има застудяване и то ще е толкова "страшно", че ще достигнем нормалните температури за средата и края на ноември,

Страница 1 от 212