Чудите се какво да сготвите през предстоящите почивни дни? Вместо да преяждате с пължоли и кюфтета ви предлагаме една оригинална и лесна за приготвяне здравословна рецепта пикантни киноа хапки, препоръчана от гръцкия диетолог Ипократис Пападимитракос.

В следващите клипчета и снимки можете да видите стъпка по стъпка как се сглобавят венчелистчетата на цветята, листенцата и клонките, направени от курсистите на майсторката на захарната декорация Златина Люис.

Това стана по време на интензивния курс за изработка на празничен букет от захар, който се проведе на 11 и 12 септември в експоцентър Флора. 

Тънкостите на захарната декорация усвоиха курсистите на майсторката Златина Люис в Бургас.

Това стана по време на интензивния курс за изработка на празничен букет от захар, който се проведе на 11 и 12 септември в експоцентър Флора. 

Интензивен курс за изработка на празничен букет от захар води майсторката на захарната декорация, родената в Бургас - Златина Люис.

Обучението се провежда в рамките на два дни - на 11 и 12 септември от 9:30 до 18:00 в експоцентър Флора. 

Отборът на бургаските депутати от ГЕРБ приготви миди с ориз и спечели първо място в кулинарната надпревара на Рибен фест Царево 2017. 

Народните представители Димитър Бойчев, Диана Саватева, Ивелина Василева, Диана Йорданова, Ася Пеева и Галя Василева разпределиха задачите и започнаха работа първи под наставленията на опитен шеф-готвач.

Страница 1 от 36