КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Правителството на ГЕРБ страда от тежка некомпетентност

„Провалът на правителството на ГЕРБ в областта на околната среда и водите, а и не само там, а в цялостната политика, е факт. Това е закономерният резултат от 10-годишно некадърно управление. Днес ГЕРБ яростно защитава тезата, че в областта на околната среда и водите са постигнали големи успехи и само опозицията не може да ги види и оцени“, смята Карадайъ.
Според него страната ни има „тежки проблеми“ в много сектори, които тепърва ще се задълбочават. „Както и да го погледнете, госпожи и господа от ГЕРБ, нещата се влошават, а не се подобряват“, обърна се той към управляващите.
„Налице са доказателства за тежка некомпетентност, несистемно мислене и политическо късогледство“, продължи с критиките лидерът на ДПС. Според Карадайъ неспособността на управляващите да се поучават от грешките си е свидетелство за невежество, а колкото и пъти да се повтаря една грешка, тя не води до качествена промяна в управленския модел.
Държавата е в колапс, категоричен бе лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на днешните дебати по вота на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“. От движението заявиха подкрепа към БСП в желанието им да съборят правителството, заради политиката му в областта на екологията и възникналата водна криза в Перник и региона.

Top