КАТЕГОРИИ

Бургазлии осигуряват коледни подаръци за деца и самотни хора

За втора поредна година в Бургас ще се проведе кампанията "Подари от сърце", която има за цел да зарадва деца и възрастни в неравностойно положение. Всеки сам може да избере на кого да купи подарък, както и да му напише кратко послание или пожелание. Списъкът с информация кой за какъв подарък си мечтае съвсем скоро ще бъде достъпен на страницата на Община Бургас. Срещу имената на хората, които вече са получили подарък, ще бъде поставяно сърчице. Списъкът ще се актуализира в реално време.
Желаещите да се включат ще могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, за да се избегне дублиране на подаръци, като се обадят на тел. 056/825772 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Опакованите и поименно надписани подаръци ще трябва да се оставят в Туристическия информационен център на "Александровска" срещу Часовника.
В кампанията ще бъдат включени всички социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни. Крайният срок за участие в инициативата е 10 декември.

Top Finish