КАТЕГОРИИ

Премиерът съобщи от Бургас, че сменя зам.- министър, хареса спортната зала

До 30 юни Обходният път на Поморие ще бъде готов, това стана ясно от инспекцията на премиера Бойко Борисов, който премина по цялото трасе.Николай Нанков съобщи, че в края на месец юни ще стане готово, за да може лятото трафикът да заобикаля Поморие
Бойко Борисов обяви, че следващият участък е връзването с АМ „Тракия” със Северната дъга на Бургас и въобще колите да не влизат в областният град. Така да направите, че като пуснем Обхода на Поморие, да започнете извеждането от Бургас на трафика, каза премиерът. Преди това премиерът бе в Бургас.
В понеделник сменяме зам.-министъра Красимир Живков. С екоминистъра Емил Димитров сме се разбрали в понеделник да имам предложение от него за нов зам.-министър с ресор отпадъци. Няма милост за никого. Ако си мисли, че ще има компромис, защото се познаваме, няма начин. ГЕРБ не може да ни упрекнете за такива неща, сменихме и Цветанов, съжаляваме, но се наложи. Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията на Обходния път на Поморие, който ще е готов го края на юни.
Цветанов най-вероятно ще направи свой политически проект, защото е обиден за начина, по който го смених заради подозрения. Всеки има своя път, ГЕРБ също има своя, каза още премиерът.

Top Finish