КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Обръщение на бургаските социалисти към възрастните хора

Скъпи наши родители!
На 26 май ни предстоят Европейски избори 2019, чрез които заедно можем да изпратим най-достойните български представители в Европейския парламент, които да отстояват интересите на страната ни.
Сигурно на основата на вашия огромен житейски опит и знания вие ще кажете, че нашите евродепутати не могат да разрешат проблемите, трупани с години в България.
Вярно е, че те не биха могли да променят ниските доходи, обидно малките пенсиите, трудностите в здравеопазването, бягството на децата и внуците Ви от България и всички тези проблеми, които през последните 10 години не само не намериха своето решение, а напротив с времето се задълбочиха.
Вярно е, че това зависи единствено от нас самите.
За разлика от други политици, които се срамуват от вас и ви определят като „лош материал“, ние сме ви дълбоко благодарни затова, че с ръцете си, с ума си и с обичта си към Родината сте изградили днешна България.
Ние от „БСП за БЪЛГАРИЯ“ вярваме, че резултатите от изборите на 26 май ще предизвикат дългоочакваната промяна в развитието на страната ни. Бъдете неделима част от тази промяна. Помогнете и да се случи.
Осланяме се на натрупаната през годините ви мъдрост и се надяваме в този важен момент отново да ни подкрепите с № 18.
На тези избори вие можете да изразите не само несъгласието си с това пагубно за страната управление, но и да изберете по-хубаво бъдеще за България, за вашите деца и внуци.
Допускали сме грешки назад във времето, взели сме си поука от тях, но сме сигурни в едно. Независимо от всичко БСП доказа, че е единствената политическа сила мислеща за Вас - нашите родители.
Във всеки свой мандат, който е получавала чрез вашата подкрепа, единствено това е партията, която е полагала усилия да повишава доходите, заплатите и пенсиите ви като благодарност и признание за дългите години, през които вие сте изграждали България.
С № 18 бъдещето на България отново е във Ваши ръце!


БСП за БЪЛГАРИЯ
гр. Бургас

 

 

Top