КАТЕГОРИИ

Живко Господинов уважи изложба от абстрактни картини на деца от Българово /снимки/

Председателят на ОбС на БСП – Бургас Живко Господинов присъства на откриването на изложбата от абстрактни картини „Когато цветовете нашепват“ в Регионалната библиотека на Бургас. Експозицията е дело на децата от школата по изкуства при НЧ „Съгласие 1905“ - град Българово, с ръководител Галина Дараданова.
„За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод организацията и осъществяването на изложбата. Искрено изразявам възхищението си към Вашето читалище и към Вашата активна дейност. Вярвам във всеотдайността, отговорността и прецизността Ви, с които изпълнявате мисията си да творите красота“, поздрави Живко Господинов. Той стана горд собственик на една от детските творби.
„Децата са вложили много и различни чувства. Когато започнахме да правим този вид модерно изкуство, те казаха, че няма да могат да се справят. Но при мен, като техен ръководител, думите „не мога“ не са на дневен ред. Започнахме малко по малко и неминуемо се справиха, постигнаха желаните резултати, дори се преоткриха“, заяви от своя страна Галина Дараданова по време на събитието.

Top