КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Борисов: Още малко сме ви нужни, няма кой по-добре да се справи

"Имам вродено чувство за скромност, за справедливост", заяви премиерът Бойко Борисов. Думите му бяха в отговор на въпрос дали ген. Мутафчийски трябва да носи отговорност за думите си "Яко ще измрат", тъй като в Австрия може да бъдат съдени политици всяващи паника, включителни “приятелят на Борисов” - австрийския канцлер Себастиан Курц. Борисов с половин уста се разграничи от думите си преди три дни, когато каза: “Получихте рядък шанс да ви управлявам”.
"В България няма добро ненаказано. Почваме да тачим българите, когато ги убият, обесят. Д-р Мутафчийски, е направил стотици и хиляди операции. Маса народ е спасил. Няма да се учудя, ако ни осъдят за това. Аз много го уважавам като доктор. Ми осъдете ни. Имам вродено чувство за скромност, за справедливост. Не знам дали премиера на Австрия Курц ще го осъдят. Няма лидер в света, който да не е всял страх и да не е казал "Ще умрат хора“, каза Борисов. Той добави, че такива изказвания не е имало вероятно само в Северна Корея.
Единственият, който е подкрепял премиера през през цялото време е доцент Мангъров. “Мангъров вика - смело напред. Няма да говоря повече, да не го почнете и него", каза Борисов. Доктора (Мутафчийски) си свърши работата и продължава да я върши. “Направихме много, сега искаме да направим още. Още малко сме ви нужни, няма кой по-добре да се справи”, заяви още премиерът.

Top