КАТЕГОРИИ

Изверг, блудствал със старица от с. Звездец с 4- годишна присъда

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от четири години „лишаване от свобода“ спрямо, мъж осъден за грабеж и блудство с 92-годишна жена от село Звездец, общ. Малко Търново.
Случаят е от 15 април м.г. Според обвинителния акт, мъжът нахлул в дома на потърпевшата и я заплашил с нож и ножица. Общата стойност на отнетото е сумата от 76,45лв. и стационарен телефон на стойност 40лв. Извършил и блудство с възрастната жена, като употребил за това сила.
По време на разследването било установено, че грабежът и блудството са извършени след употреба на алкохол. Подсъдимият се възползвал от познанството си с пострадалата и от факта, че същата е била на преклонна възраст /92г./ и почти обездвижена на легло, поради множество заболявания.
Постановеното наказание „лишаване от свобода“ ще бъде изтърпяно при първоначален „общ“ режим в затвор, като същото е общо за двете престъпления. Присъдата на Районен съд - Малко Търново е потвърдена от Окръжен съд - Бургас, влязла е в законна сила и е окончателна.

 

Top Finish