КАТЕГОРИИ

"Бургас Рън" кани малки и големи бегачи

В Европейската седмица на мобилността първият за страната ни бегачески фестивал "Бургас Рън" отново ще представи чрез редица активности движението в различните му проявления и форми.
На 22-ри септември зоната около Пантеона в Бургас ще се превърне в притегателна точка за всички, които желаят да научат малко повече за алтернативното предвиждане чрез открити тренировки, форумна част с лекции и разнообразни активности. Любителите на уличното изкуство, на йога, скейт, ролери и брейк танците също ще открият своето място на събитието.
Разбира се, още помним колко усмивки и радост предизвика бягането за деца и родители с бебешки колички, затова в програмата на "Бургас Рън" отново ще присъства тематичното детско бягане, както и 5-километрова дистанция. В рамките на една обиколка ще можете да разгледате някои от най-емблематичните места в града, като бягането стартира от Пантеона и преминава през пл. "Св.Св. Кирил и Методий", ЖП Гара, Морско казино, Експо център Флора и отново завършва на Пантеона.
Входът за събитието отново е свободен.
Стотици вече застанаха на старта през 2018 г. Не пропускайте възможността да се включите в своеобразния празник на движението - "Бургас Рън" 2019.

Top