КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

НФСБ си присвои заслугите за изобличаването на незаконните сараи на Доган

След като прокуратурата обяви летните сараи на Доган и още два скандални обекта по морето за незаконни, Валери Симеонов заяви,че това е успех на НДСВ и Скат.Разследването на Върховната административна прокуратура обаче започна след поредица акции в парк "Росенец", на които стотици българи поискаха справедливост.Там нямаше нито един патриот.
Битката на НФСБ от 2014 г. срещу незаконното заграбване на парка Росенец и така наречените сараи на Доган се увенча с успех, заявява Валери Симеонов, цитиран от "Флагман" . В продължение на шест години от партията на Валери Симеонов сигнализират за изграждането на незаконни постройки и незаконен кей там.
Прокуратурата съобщи за установени множество нарушения в Росенец и в местността Буджака. Стана ясно, че постройките, за които сигнализират от НФСБ в Росенец са незаконни и подлежат на събаряне.
СКАТ и НФСБ подават многократни сигнали, че на Росенец се строят незаконни обекти до кмета на Община Бургас, РДНСК и Прокуратурата още през 2014 г. По сигналите нямаше никаква реакция. Други бяха времената, отбелязва Симеонов..

 

Top