КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Конкурс за Коледна украса стартира в Созопол

Новото в тазгодишния конкурс е възможността всеки да гласува за своя фаворит. Събралият най- много лайкове на снимките с коледната украса, ще получи наградата на публиката.
От 1 декември до 18 декември 2019 г. Община Созопол ще търси най- добрите идеи за коледна украса и кани жителите на града да се включат в конкурса „ Коледен Созопол” за оригинална външна празнична украса.
Всички желаещи граждани, фирми и институции могат да се включат в конкурса като номинират украсено от тях място. За регистрация в състезанието участниците трябва да представят снимки, точен адрес на сградата и контакти за обратна връзка. Конкурсните работи се подават на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Важни за оценяването ще бъдат цялостната концепция на украсата, нейната мащабност и оригиналност, уточняват организаторите на конкурса от Община Созопол.
Дайте свобода на въображението си, включете и своите деца, създайте феерия от цветни фигурки и светлини. Нека коледния дух обхване града, офисите, домовете и сърцата ни.
УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА „Коледен Созопол“:
Конкурсът има състезателен характер.
Конкурсът се провежда от 01.12.2019 г. до 18.12.2019 г.
Участници могат да бъдат всички граждани, фирми и институции.
Няма ограничения за брой обекти, с които един участник кандидатства.
Разходите за коледната украса са за сметка на участниците в конкурса.
Комисия определена със заповед на кмета , ще извърши оглед на място и оценка на всички кандидатствали обекти.
Право на оценка ще имат и гражданите на гр. Созопол. Като своята оценка за конкретния си фаворит , всеки гражданин е необходимо да гласува на фейсбук страницата Община Созопол Sozopol
Участниците ще получат награди, разпределени в две категории, както следва :
Украса на Дом ;
Украса на Институция и
Специална награда от гражданите на гр.Созопол
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 20 декември 2019 год. от комисията .
Награждаването на участниците ще бъде на последната сесия в сградата на Общински съвет гр.Созопол .
Като организатор на конкурса, Община Созопол запазва правото да използва безвъзмездно най-добрите снимки в свои рекламни и информационни материали и в различни инициативи.

Top Finish