КАТЕГОРИИ

Дядо Коледа ще раздава подаръци в Созопол, пощенска кутия очаква писмата на децата

Наближава най-очакваният и обичан празник не само от децата, а от всички - Коледа. Цяла година Дядо Коледа заедно със своите работливи джуджета не са излизали от работилницата си, за да изпълнят желанията на всички деца. И тази година той няма да подмине Созопол и ще раздава подаръци на малчуганите.
Добрият старец ще пристигне още на 9 декември, когато ще бъдат запалени светлините на коледната елха в центъра на града.
За посрещане на Дядо Коледа и началото на Коледно-новогодишните празници, Община Созопол е подготвила специално тържество с любимите герои на децата Маша и Мечока на 9.12. 2019 г – понеделник, от 16.00 часа на площад "Хан Крум" до амфитеатъра. В него участие ще вземат талантливите деца от вокална група при СУ „Св.Св.Кирил и Методий“, вокална група към НЧ“Отец Паисий 1896“ и вокална група „Песъчинка“-Бургас.
Празнично приветствие към всички жители на Созопол ще отправи кметът Тихомир Янакиев, след което заедно с децата ще запалят светлините на коледната елха, а заря ще освети небето над Созопол. Ще има лакомства, а Дядо Коледа ще поздрави всяко едно дете.
На елхата ще бъде поставена пощенска кутия, в която могат да бъдат пускани писмата с желания за подарък до белобрадия старец. Той ще дойде с пълна торба с подаръци отново при елхата на 21, 22 и 23 декември, като в тези дни от 16.00 часа до 18.00 часа ще раздава подаръци на децата.
Затова всички вие родители, които желаят децата им да получат подаръци от най-добрия старец можете да донесеат подаръците преди това в стая №10 в Община Созопол най-късно до 20.12.2019 година, съобщават от Община Созопол. За информация и записвания: 0550 25713.

 

Top Finish