КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Dolce & Gabbana се вдъхнови от Рубенс, моделите са пищни и надарени /снимки/

Италианската модна къща Dolce & Gabbana започна рекламната кампания на пролетно-лятната си колекция. В лайтмотив се превръщат инсталациите в духа на картините на Рубенс. И както може да се очаква от Рубенсовия стил, моделите и от двата пола са пищни и надарени.
Те позират главно на фона на изобилни драперии, огледала, бродирани възглавници, кристални полилеи и подноси с плодове. Моделите са облечени в лъскави материи, носят накити с перли и големи пръстени. Снимките и видеоклиповете вече могат да се видят на страницата на Dolce & Gabbana в Instagram.
За работата по рекламната кампания e поканена Нима Бенати – известна фотографка и модел, която също така е и част от списъка на италианския Forbes за най-богатите хора под 30 години. Мъжката половина на човечеството е представена от бруталния Зак Мико – първия plus-size модел сред мъжете, висок почти два метра, както и от Саймън Бредариол с идеалната му физика.
Италианската модна къща Dolce & Gabbana е основана през 1985 година от модните дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана. Те отварят студиото си в края на 1982 година и след три години партньорство обявяват откриването на модната къща. Първото ревю на Dolce & Gabbana се състои през октомври 1985 година на Седмицата на модата в Милано. Истинската слава на модните дизайнери обаче идва със следващото им модно ревю – на Milano Collezioni.
През 1986 година модната къща открива първия си бутик в Милано. Марката придобива популярност, а сред клиентите й са вече редица известни личности: Стинг, Уди Харелсън, Мадона и други. Моника Белучи например си сътрудничи с дизайнерите и рекламира техните дрехи на pret-a-porter от десет години. Супермоделът Наоми Кембъл представя козметичните им и парфюмни линии, чантите и дрехите.

 

Top