КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Мис България завърши с отличен Бургаска гимназия

Теодора Мудева, носителка на титлата за най-красива българка през 2018 година, завърши 12-ти клас в английската гимназия на Бургас с успех 6.00.
Предвид естеството на настоящата ситуация, накарала всички ученици да преминат на дистанционно обучение и да посещават виртуални класни стаи, последните изпити на брюнетката, които тя е взела с пълно отличие, са преминали онлайн. За жалост обаче красавицата и целият ѝ випуск няма да могат да отпразнува подобаващо дипломирането си, защото, макар и разхлабени, ограничителните мерки, взети у нас, все още са налице. Това налага отмяната на абитуриентските балове тази година, които завършващите чакат с нетърпение.
Но въпреки че специалната нощ на Теодора и съучениците й, която трябваше да се проведе в морския курорт Слънчев бряг, няма да се състои, класът се е разбрал да се срещне на по едно прощално кафе в някое външно заведение, след което да запечатат последния ден като ученици в специална фотосесия в живописната Морска градина на родния си град. Мудева се надява да успеят да организират поне изпращане, макар да й не наложи да сложи маска и ръкавици.
В момента момичето гледа смело напред и прави кроежи да продължи образованието си в Софийски университет, където иска да изучава "Международни отношения" или "Право". Първо обаче, подобно на всички зрелостници, ще й се наложи да премине през предстоящите матури.
През миналия октомври Теодора редстави страната ни на конкурса "Мис Планет" в грузинската столица Тбилиси, като спечели титлата "Мис Планет Талант". На шоуто на талантите тя показа танц, съчетание от латино с български фолклорни мотиви в модерно звучене. Народната ѝ носия бе изработена от дизайнерката Мариета Славчева, а вечерната бе дело Стоян Радичев. Тогава брюнетката премери сили с представителки от над 30 държави, които пристигнаха в Тбилиси за конкурса.

 

Top