КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Менда Стоянова: Гласуваха и хора, които мразят ГЕРБ

Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо с надпис ГЕРБ. Според мен това се дължи на факта, че ГЕРБ управлява вече доста време и по този начин се получава една умора, едно пресищане. Може би има нужда от промяна, от отрезвяване. Но хората трябва да оценяват това, което е направено и да знаят, че нещата се случват едно по едно. Това заяви пред БНТ народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова.
,,Хората дадоха своя вот за ГЕРБ, хората гласуваха рационално и разумно. Спечелихме икономически най-силната част на страната и това прави победата на ГЕРБ ясна и категорична'', допълни тя.
,,Имаше места, особено в София, където вотът беше даден от омраза към ГЕРБ. Да гласуваш, само защото мразиш за мен не е нормално политическо поведение на тези хора. Голяма част от младите хора дадоха своя вот за Мая Манолова и го направиха от омраза. А омразата не е правилният водач. Ние винаги сме се съсредоточавали върху това да градим инфраструктура, да градим култура... но явно имаме много пропуски, които дразнят'', коментира Стоянова.
,,Йорданка Фандъкова е една от най-диалогичните хора, тя постоянно е при хората. Кампанията беше толерантна от гледна точка на ГЕРБ'', каза още тя.
,Това е изцяло политически ход от страна на президента. Не му отива без конкретни данни да прави подобни срещи. В тези избори имаше доста по-малко конкретни сигнали'', обясни Менда Стоянова относно намерението на Румен Радев да свика среща между ЦИК и управляващите, за да обсъдят нарушенията на местните избори.

Top