КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Премиерът Борисов отново подкара джипката

Докато целокупния български народ се е отдал на неделна почивка и разни там хоби занимания, премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа и отпраши в Родопите.
Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат да видят в тези региони, където се води битка между ГЕРБ и ДПС. Това заяви премиерът, шофирайки джипа си на поредната обиколка, този път в Велинградския регион.
Борисов е във велинградското село Мечо корито, където трябва да има ремонт на път. С него е и регионалният министър Николай Нанков, който каза, че скоро ще има проект на пътя. А Борисов разкри пред хората, че Нанков се е оженил тайно в четвъртък.
Борисов бе посрещнат с бурни аплодисменти. Пред местните жители той поясни, че на площада и на жълтите павета искат оставка, а те му отговориха да не подава такава и, че те са с него. Те добавиха, че са били първото село в община Велинград, което е гласувало за ГЕРБ.
"София не е България", казаха пред премиера местните. Те се похвалиха, че получили и училищен автобус, а Борисов напомни, че властта е дала над 20 млн.лева за училищни автобуси.
Хората, които посрещнаха Борисов с аплодисменти, заявиха категорично: "Ние сме с теб!".
"Господин премиер, с вас сме! София не е България", заявиха в един глас насъбралите се хора. Кметът на селото подчерта, че са минавали доста депутати, обещавали са какво ли не, но реална помощ те не са виждали.
Борисов поясни, че в новата програма ще заделят между 50 -100 млн. лева само за такива села, вместо да ги правят едно по едно. На 15 октомври пък трябва да бъде завършено училището в Бирково, а Борисов обеща да отиде да го види.
Местните пък изтъкнаха, че много хора са идвали в региона, но само той оставял следа след себе си и докоснал хората.
Премиерът попита пенсионерите дали са доволни от 50 лева допълнителна добавка към пенсиите.

 

Top