КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Созопол и Приморско на лов за чешки туристи

Община Созопол и община Приморско бяха единствените от Бургаска област, които участваха в туристическото изложение GO & REGIONTOUR в
Бърно, Чехия, където представиха своя туристически продукт и рекламираха Южното Черноморие.
И за двете морски общини чешките туристи са традиционни, а в последните две-три години са сред основните туристически групи. Проблемният туристически сезон 2019 бе основен мотив на двете общини да потърсят и задълбочат контактите с други туристически пазари, които да компенсират все повече намаляващите туристи от другите страни.
И община Созопол и община Приморско за първи участваха в изложението в Бърно, което се проведе преди десетина дни и успяха да привлекат вниманието на професионалната публика и интереса на различни туроператори и представители на бизнеса.
Община Приморско акцентира върху възможностите за туризъм и ваканция във всички населени места, като рекламните материали и сувенири на щанда представяха и разнообразието на природните дадености и исторически обекти.
Община Созопол изненада посетителите с емблематичното за морския град сладко от зелени смокини и представи чрез рекламните материали морския, културния и религиозен туризъм, с който Созопол се слави по цял свят.
Изложението GO & REGIONTOUR е интересно с това, че дава възможност за представяне на туристически дестинации пред чешката публика и среща и обмяна на опит с представители на туристическия бранш от цяла Европа. Основен акцент на тазгодишното издание бе международния туризъм.

Top