КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Д-р Миразчийски с поздравление към медицинските сестри в УМБАЛ Бургас

Благодаря Ви, скъпи колеги, че в тези трудни дни продължавате съвестно, с чест и достойнство да изпълнявате своите задължения, се казва в поздравлението на изпълнителния директор на УМБАЛ Бургас АД д-р Бойко Миразчийски.
УВАЖАЕМИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ
СКЪПИ КОЛЕГИ
Честит 12 май - Световен ден на сестринството! Радвам се днес да поздравя всички Професионалисти по здравни грижи, които работят в УМБАЛ Бургас – медицински сестри, акушерки, клинични и рентгенови лаборанти, рехабилитатори, физиотерапевти и други асоциирани медицински специалисти.
Благодаря Ви, скъпи колеги, че в тези трудни дни продължавате съвестно, с чест и достойнство да изпълнявате своите задължения. Благодаря Ви, че винаги сте на първата линия – най-близо до пациентите и най-близо до лекарите.
Желая Ви най-вече да бъдете здрави, защото от Вашето здраве зависи здравето на цялото ни общество. Като лекар и като ръководител винаги съм се стремил да отстоявам и защитавам Вашите интереси, да зачитам правата Ви и да се боря за достойни и удовлетворяващи условия на труд. Знам, че никога не е достатъчно, но вярвам, че само заедно можем да постигнем повече.
Приемете най-искрени пожелания за лично и семейно щастие, благодарност и признание за труда Ви и от цялото ръководство и Съвета на директорите на УМБАЛ Бургас. Защото без Вас – няма здравеопазване!

Д-р Бойко Миразчийски, изпълнителен директор на УМБАЛ Бургас АД

 

 

 

Top